Renovatie van het dakterras te Verisure Belgium

Voor dit project hebben we het dakterras van Verisure helemaal gerenoveerd. Lees verder en ontdek hoe we alle aspecten van dit project beheerden. Van administratieve procedures tot de fijne details van de inrichting.

De klant

Verisure is de nummer één aanbieder van gemonitorde alarmsystemen voor woningen en KMO’s in België. Dit bedrijf is opgericht in 1988 in Zweden en werd in 2006 actief op de Belgische markt. Ze groeiden in België van 143 werknemers in 2013 tot meer dan 600 werknemers in 2022.

De opdracht

We hadden de opdracht om de renovatie van hun dakterras van start tot oplevering te begeleiden, in lijn met een bestand concept en in samenwerking met vertrouwde leveranciers. Deze opdracht omvatte een reeks van voorbereidende en constructieve maatregelen, van stabiliteitswerken tot de uiteindelijke inrichting, en vereisten een nauwgezette coördinatie met betrokken partijen voor het verkrijgen van de bouwvergunning.

Onze aanpak

In dit project namen we een proactieve en collaboratieve benadering aan om dit project tot een goed einde te brengen. Dit begon met de finalisering van de lijst met leveranciers en vakmensen, en de uitvoering van een Request for Quotation om de meest competitieve offerte te vergelijken en te onderhandelen.

Vervolgens werd het budget zorgvuldig opgesteld en beheerd, en werd het beheer van de inkooporders, facturatie en betalingen ook gecoördineerd.

Daarnaast stond efficiënte communicatie centraal in de dagelijkse opvolging van de bouwplaats, wij dienden als het centrale aanspreekpunt.

Vervolgens stonden we ook in voor de kwaliteitscontrole, beveiliging en de planning van circulatie en evacuatie, waarbij we de veiligheid waarborgden gedurende het volledige project.

Het resultaat

Ons vermogen om alle aspecten van het project te managen, van de administratieve procedures tot de fijne details van de inrichting, zorgde ervoor dat het terras een toegevoegde waarde werd voor Verisure. Het project werd niet alleen binnen de gestelde termijnen en budgetten voltooid, maar leverde ook een ruimte op die zowel de werknemers als bezoekers inspireert.

Vergelijkbare berichten