Facility Consulting.

Op zoek naar een specifieke studie? Ben je een facility manager met nood aan een klankbord? Of heb je een algemene uitdaging in verband met je bedrijfsvastgoed of facility management?

  • Hulp nodig bij het opmaken van lastenboeken?
  • Meer kennis vergaren over specifieke facilitaire topics?
  • Op zoek naar facility management studies om je processen te verbeteren?

Meliopus als jouw sparringpartner voor je facilitaire uitdagingen?

Onze facility experts zijn jouw klankbord die echt luisteren naar de facility management noden van jouw bedrijf. Ga voor een urenpakket waarin je, wanneer nodig, kan sparren met één van onze facility experts, of ga voor een specifieke studie.

Voor iedere facilitaire uitdaging hebben we dé expert in huis die je praktische kennis en oplossingen geeft – waar je daadwerkelijk mee verder kan. Je kan ons inschakelen voor kennis over specifieke topics, het opmaken van lastenboeken en facility management studies.

In deze sparringsessies luisteren we echt naar je, maar bieden we ook de oplossingen die je kan implementeren. Je kan erop rekenen dat we onze expertise inzetten in functie van jouw situatie – zodat jij je begrepen voelt maar ook direct weet wat de volgende stappen zijn.

Merk je aan het einde van de rit dat je toch extra ondersteuning nodig hebt? Dan staan we klaar om te helpen!

Echt luisteren

Menselijk

Unieke kennis

Onze experten.

Onze medewerkers hebben een onbeperkt opleidingsbudget waardoor ze de best in class blijven én de beste resultaten voor jouw bedrijf behalen.

Bart

Ann

Frieda

Ellen

Mr Beans

Silke

Aylin

Jan

Laura

Lien

Kristian

Xante

Case: Analyse infrastructuur voor Agentschap voor Integratie en Inburgering.

Sinds de steile opmars van thuiswerk, wil de Vlaamse Overheid evolueren naar een hybride werkomgeving.En dat vraagt om een grondige herdefiniëring van hun infrastructuur. Ook het Agentschap voor Integratie en Inburgering (AgII) begreep dit en schakelde de hulp in van Meliopus. In opdracht van het AgII deden we een studie naar een hybride werkplek en voerden we een assessment uit van een potentieel kantoorgebouw.