Buitenkant Meliopus kantoor

Een kijkje in onze nieuwe werkplek

Ons kantoor is gevestigd in een bruisende suburban omgeving te Asse. En is ontworpen met het oog op Activity Based Flex Work, waardoor onze medewerkers een gevarieerde en flexibele werkomgeving hebben om te werken, te vergaderen en te ontspannen.

“We wilden echt een plek creëren waar mensen zich thuis konden voelen en waar ze na werktijd ook zonder reservering konden samenkomen. Het belangrijkste voor ons was om in onze eigenheid te kunnen werken en een eigen branded omgeving te hebben.” – Johnny (oprichter)

De locatie

De keuze voor een suburban locatie is bewust gemaakt, omdat we willen dat medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot voorzieningen zoals winkels, cafés en parken. We willen mensen de mogelijkheid geven om boodschappen te doen, iets te drinken of een ontspannende wandeling te maken. Dit maakt ons kantoor niet alleen een werkplek, maar ook een plek waar medewerkers hun werkuren kunnen uitbreiden met informele ontmoetingen en activiteiten.

Activity based flex work design

Het kantoor zelf is ontworpen volgens het concept van Activity Based Flex Work, wat betekent dat er verschillende soorten werkplekken zijn gecreëerd om aan diverse behoeften te voldoen. Onze medewerkers hebben de keuze uit ergonomische werkplekken, zitplaatsen bij het raam, focusruimtes, individuele en gedeelde werkplekken, en zelfs een centrale keuken die als ontmoetingsplaats fungeert.

We geloven sterk in het hybride werken en begrijpen dat sommige mensen naar kantoor willen komen om geconcentreerd te werken. Daarom willen we een omgeving bieden waar mensen maximaal kunnen presteren, ongeacht hun persoonlijke voorkeur of stemming.

Welzijn en duurzaamheid

Naast functionaliteit was het welzijn van medewerkers een prioriteit in het ontwerp. Het kantoor is ingericht met hoogwaardige materialen, aandacht voor groen en een comfortabele inrichting. Er is geïnvesteerd in kwalitatieve audiovisuele technologie en duurzame elementen om een aangename en inspirerende werkomgeving te creëren.

We geven ook eerlijk toe dat we nog werk hebben in het streven naar een volledig duurzame werkplek. We hebben al veel ecologische keuzes gemaakt, zoals een duurzame warmtepomp en luchtdichte isolatie, maar we hadden uitdagingen in het vinden van duurzame oplossingen voor meubilair en afwerking.

Feedbackcultuur en filosofie

Om het succes van de nieuwe werkplek te meten, vragen we regelmatig de feedback van medewerkers. We willen graag weten wat ze van de nieuwe omgeving vinden en welke verbeteringen we kunnen aanbrengen. Door de communicatie open te houden en te luisteren naar de behoeften van het team, hopen we de werkplek steeds verder te verfijnen.

De nieuwe werkplek belichaamt de filosofie van Meliopus en toont de toewijding aan het welzijn en de productiviteit van onze medewerkers. Het is een inspirerend voorbeeld van hoe een kantoorruimte kan worden ontworpen om mensen in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen, terwijl het ook een sociale hub wordt voor samenwerking en verbondenheid.

Als je hier op bezoek komt dan merk je duidelijk dat deze plek veel meer is dan alleen een werkplek. Het is een bruisende en inspirerende omgeving waar creativiteit, samenwerking en persoonlijk welzijn samenkomen.

Vergelijkbare berichten