Facility Management Services.

Je laten ondersteunen door onze facility experts bij het operationeel beheer van jouw facility management? Of beroep doen op onze service desk om klachten en problemen vlot af te handelen?

  • Een aanspreekpunt nodig voor het managen van je service providers?
  • De user experience van je werknemers verbeteren?
  • Eén centrale hulplijn voor alle facilitaire vragen en problemen?

Meliopus als partner voor jouw operationeel facility management?

Hoe zorg je voor een efficiënt gebouwbeheer met het oog op een goede user experience? En hoe speel je flexibel in op de opportuniteiten en uitdagingen van het facility management landschap? 

Met Meliopus kies je voor een partner die zich buigt over het tactische en operationele luik van het facility management in jouw bedrijf. We beheren de contracten van service providers en houden een helikopterview over het beheer, de analyse, de innovatie en de technologieën. 

Dankzij ons data team houd je daarnaast ook je kosten, energieverbruik, bezettingsgraad en andere gegevens gemakkelijk in het oog. Je kan je data gemakkelijk raadplegen en gebruiken als benchmark om progressie te meten en optimalisaties door te voeren. 

Loopt het toch ergens mis? Is bijvoorbeeld het koffiemachine stuk of spoelt de wc niet meer door? Dan helpt onze service desk het incident snel af te handelen. 

Zo til je de user experience van jouw medewerkers naar een hoger niveau.

100% onafhankelijk

Persoonlijke aanpak

Unieke expertise

Onze experten.

Onze medewerkers hebben een onbeperkt opleidingsbudget waardoor ze de best in class blijven én de beste resultaten voor jouw bedrijf behalen.

Jesje

Tim

Sven

Bart

Chelsea

Ann

Frieda

Silke

Jan

Arnaud

Peter

Lien

Case: Rondetafelgesprek Meliopus x ING

In dit gesprek zitten Meliopus en ING samen om het nieuwe Facility Agent Service model toe te lichten.

Wat waren de noden en wensen van ING die vervult worden met dit model, hoe is deze samenwerking tot stand gekomen en welke impact zal dit hebben op het Facility Management landschap?

Je komt het te weten in het volledige interview.