Facility Consulting.

Op zoek naar een specifieke studie? Ben je een facility manager met nood aan een klankbord? Of heb je een algemene uitdaging in verband met je bedrijfsvastgoed of facility management?

  • Schakel hulp in bij het opmaken van lastenboeken. 
  • Verzamel meer kennis over specifieke facilitaire topics. 
  • Verbeter je processen met diepgaande studies.

Meliopus, jouw partner voor operationeel facility management

Voor iedere facilitaire uitdaging hebben we de expert in huis die je praktische kennis en oplossingen geeft waar je daadwerkelijk mee verder kan. Schakel ons in voor kennis over specifieke topics, het opmaken van lastenboeken en facility management studies.

In deze sparringsessies luisteren we echt naar jouw verhaal. Onze facility experts zijn jouw klankbord. We bieden oplossingen die je concreet kan implementeren, op maat van jouw situatie. Je voelt je begrepen en weet direct wat de volgende stappen zijn. Vertrouw op onze expertise.  

Heb je aan het einde van de rit toch extra ondersteuning nodig? We staan klaar om te helpen. 

Echt luisteren

Menselijk

Unieke kennis

Onze experten.

Onze medewerkers hebben een onbeperkt opleidingsbudget. Daardoor blijven ze de best in class en halen ze optimale resultaten voor jouw bedrijf. 

Lien

Kristian

Lorena

Sven

Ann

Brecht

Bieke

Peter

Lokke

Herbert

Marianne

Jessica

Case: Analyse infrastructuur voor Agentschap voor Integratie en Inburgering.

Sinds de steile opmars van thuiswerk, wil de Vlaamse Overheid evolueren naar een hybride werkomgeving. Dat vraagt om een grondige herdefiniëring van hun infrastructuur. Ook het Agentschap voor Integratie en Inburgering (AgII) begreep dit en schakelde de hulp in van Meliopus. In opdracht van het AgII deden we een studie naar een hybride werkplek en voerden we een assessment uit van een potentieel kantoorgebouw.