Facility Management Services.

Je laten ondersteunen door onze facility experts bij het operationeel beheer van jouw facility management? Of een beroep doen op onze servicedesk om klachten en problemen vlot af te handelen?

  • Creëer een vast aanspreekpunt voor het managen van je serviceproviders.
  • Verbeter de user experience van je werknemers. 
  • Centraliseer je hulplijn voor alle facilitaire vragen en problemen. 

Meliopus, jouw partner voor operationeel facility management

Een efficiënt gebouwbeheer leidt tot een optimale user experience. Maar hoe ga je flexibel om met de opportuniteiten en uitdagingen van het facility management landschap?  

Met Meliopus kies je voor een partner die zich buigt over het tactische en operationele luik van het facility management in jouw bedrijf. We beheren de contracten van serviceproviders en houden een helikopterview over het beheer, de analyse, de innovatie en de technologieën. 

Via ons datateam hou je ook je kosten, energieverbruik, bezettingsgraad en andere gegevens gemakkelijk in het oog. Raadpleeg je data eenvoudig en gebruik ze als benchmark om progressie te meten en optimalisaties door te voeren.  

Loopt het toch ergens mis? Het koffiemachine is stuk of de wc spoelt niet meer door? Dan handelt onze servicedesk het incident snel en correct af. Zo til je de user experience van jouw medewerkers naar het hoogste niveau. 

100% onafhankelijk

Persoonlijke aanpak

Unieke expertise

Onze experten.

Onze medewerkers hebben een onbeperkt opleidingsbudget. Daardoor blijven ze de best in class en halen ze optimale resultaten voor jouw bedrijf. 

Ellen

Laura

Ann

Aylin

Xante

Bart

Isolde

Bieke

Jan

Mario

Tim

Fanny

Case: Rondetafelgesprek Meliopus x ING

In dit gesprek zitten Meliopus en ING samen om het nieuwe Facility Agent Service-model toe te lichten.

Welke noden en wensen van ING worden vervuld met dit model? Hoe kwam de samenwerking tot stand en welke impact zal dit hebben op het facility management? 

Je komt het te weten in het volledige interview.