Building Strategy & Workplace Experience.

Staat er een verhuis op de planning? Niet zeker of verhuizen de beste keuze is? Of wil je een aangenamere werkplek creëren voor jouw medewerkers? Onze workplace experts staan voor je klaar.

  • Je wil een werkplek die talent aantrekt én behoudt?
  • Je bent op zoek naar significante kostenbesparingen voor jouw organisatie?
  • Je wil jouw medewerkers vaker naar kantoor krijgen door ze een betere beleving aan te bieden?

Klaar om uw werkplek te doen floreren?

Wij geloven dat jouw medewerkers het succes van jullie onderneming bepalen. Door een plek te creëren waar jouw mensen graag komen (werken), help je hen de beste versie van zichzelf te zijn én geven. Aan de hand van ons huisvestingsproces helpen onze workplace experts je een werkomgeving samen te stellen die écht bij jouw merkidentiteit past. We nemen graag het volledige proces in handen, maar je kan uiteraard ook kiezen om onze hulp slechts voor enkele onderdelen in te roepen. 

Hoe dan ook gaan we tot het uiterste om een werkplek te creëren die een samenwerkingscultuur bevordert en die voldoet aan de specifieke noden van jouw bedrijf.

Full service

Culturen bouwen

Vernieuwend

Onze experten.

Onze medewerkers hebben een onbeperkt opleidingsbudget waardoor ze de best in class blijven én de beste resultaten voor jouw bedrijf behalen.

Raf

Johnny

Bart

Kristian

Marianne

Sana

Tim

Xante

Frieda

Mr Beans

Lien

Laura

Case: Huisvestingsstudie voor Larcier-Intersentia

Uw manier van werken evolueert continu. Denk maar aan de impact van digitalisering en climate change. Hoe beïnvloeden deze veranderingen uw werkpleknoden? En wat betekent dat dan voor uw huidige werkomgeving? Ook voor Larcier-Intersentia waren dat pertinente vragen. Meliopus ging op zoek naar antwoorden in een diepgravende huisvestingsstudie van hun gebouwportfolio.