Skip to main content

#Start

Audit. Advice. Action. Ambition.

Meliopus is gestart in 2016 maar vergis u niet. Founders Johnny Trioen en Filip Mollaert hebben een bewezen track record van jaren ervaring in facilitymanagement. Hun expertiseveld is breed en hun technische knowhow is sterk. Na een kickstart in de markt omringde het duo zich met vaste medewerk(st)ers en ervaren partners die uitblinken in audits, analyses, adviezen en projectmanagement met betrekking tot facilitymanagement en bedrijfsvastgoed. Tel daarbij een creatieve crew met oog voor strategie en implementatie en u krijgt een kernteam dat overloopt van actie en ambitie om voor u een inspirerende en gezonde werkomgeving te creëren.

Bekijk onze diensten

#Visie

People. Planet. Prosperity. Profit.

Een gezonde mens in een gezonde organisatie, dat is altijd ons mikpunt. Om die doelstelling te realiseren, kiezen we bewust voor een 360°-aanpak. Welzijn op de werkvloer is een totaalverhaal waarbij bytes, bricks en behavior onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarbij waken we als full service partner ook over de evoluties binnen uw organisatie en daarbuiten. Zo bouwen we aan een duurzame werkomgeving waar uw onderneming op elk vlak de vruchten van plukt.

Ontdek onze aanpak

#Team

Career. Colleagues. Community. Culture.

Meet en greet team Meliopus. Een fantastische crew met de nodige dosis lef en pit, eigenzinnig en vinnig, analytisch en atypisch, creatief en positief.

Challenge ons met uw vraag.

Wij houden wel van een uitdaging!