Over Meliopus

Nieuw perspectief op complexe opgaven

Facility Management gaat vaak enkel over geld en techniek. Maar we doen het toch uiteindelijk allemaal voor de gebruiker?

Daarom nemen wij de mens als uitgangspunt.
Juist daardoor kan facility management als katalysator voor organisatiesucces dienen. Want blije medewerkers én blije klanten zorgen voor groei van de resultaten.

Wij vinden het heel logisch om samen met stakeholders, van medewerkers tot leveranciers, te bouwen aan een gezonde organisatie. We nemen spanningen weg, vinden gedeelde visie en zoeken naar de beste oplossingen voor de toekomst.

Wij verbinden daarbij strategie met uitvoering.
Want complexe uitdagingen kun je alleen overwinnen met een heldere visie op de toekomst én een realistische kijk op de concrete uitvoering. Meliopus daagt uit op strategisch niveau en kent tegelijkertijd de markt tot in de puntjes.

Daardoor weten we waar we het over hebben als een project tot concrete realisatie komt. Het inzetten van de juiste partijen onder de juiste voorwaarden voorkomt je kopzorgen in de toekomst.

Is uw organisatie klaar voor 2030?
Neem contact op voor een vrijblijvend en zeker inspirerend gesprek.

Het team

Johnny Trioen

Eigenaar en aanjager

Ik put met liefde uit meer dan twintig jaar ervaring in facility management. Mijn eigen(wijze) kijk op Facility Management, de mens erachter én de markt geef ik graag door aan klanten en collega’s. Verwacht daarom prettig werkbare adviezen. Soms voor de hand liggend, maar vaak verrassend anders.

Filip Mollaert

consultant

Ik ben een energieke, gestructureerde geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Ik zie het als mijn missie om klanten te helpen bij het op een toegankelijke manier aanbieden van hun facility diensten. Deze missie en de manier waarop ik die wil vormgeven is het gevolg van 20 jaar ervaring met project-, change- en facility management.