Training & Coaching

Benut uw talent

De wereld verandert snel. De uitdagingen voor de hedendaagse facility manager zijn niet meer louter van technische aard. Hoe gaat u om met een transformatie naar een klantgerichte organisatie? Wat betekent het om steeds meer beroep te –moeten- doen op externe partners? Hoe gaat u om met de steeds veeleisendere interne klant?

Meliopus helpt bestaand of nieuw talent bij nieuwe uitdagingen.
Wij begeleiden hen met hun persoonlijke ontwikkeling en uitdaging en met inhoudelijke kennis van zaken. U blijft in de lead, aan de zijlijn staat meer dan twintig jaar ervaring. Een sparringpartner op niveau, die andere mogelijkheden laat zien in een steeds complexere werkelijkheid. En die uw talenten bijstaat bij het realiseren van grote of nieuwe uitdagingen.

Workshops, reflectie- en inspiratiesessies, ondersteuning en opleiding
Ook voor korte interventies staan wij paraat. Denk aan workshops rond strategische uitdagingen zoals veranderingsprocessen en projecten voor kwaliteitsverbetering en duurzaamheid in uw organisatie. Of inspiratie en reflectie-sessies omtrent moeilijke uitdagingen.

Daarnaast geven we inhoudelijke trainingen voor uw medewerkers ter inspiratie en verdieping van het vak. We overleggen graag met u de thema’s die spelen binnen uw organisatie.

Neem contact op