Facilitaire Kwaliteit

Met stakeholders de kwaliteit waarborgen

Facility Management is een flinke kostenpost voor elk bedrijf en bestuur. Terecht dus dat er kritisch wordt gekeken naar ons vakgebied. Maar hoe houdt u de kwaliteit hoog als de budgetten onder druk staan?

Door goed te luisteren valt een hoop te winnen.
Sommigen worden blij van twintig verschillende smaken koffie in een coffeebar. De ander vindt dat allemaal maar onzin. Hij drinkt toch altijd zijn gewone koffie. De gastheer weet pas hoeveel smaken koffie hij moet inkopen als hij zijn gasten goed kent en ermee in overleg gaat.

Wanneer u uw organisatie tevreden wilt stellen moet u eerst weten wat zij van u verwachten.
Pas dan kunt u sturen op kwaliteit en bent u in staat om de juiste contracten met leveranciers te sluiten. En precies daar zitten de uitdagingen voor deze tijd.

Want ook u moet het waarschijnlijk doen met minder eigen mensen.
Dan is het zaak om uw leveranciers voldoende betrokkenheid te geven, door de juiste service niveaus met hen af te spreken.

Meliopus denkt strategisch met u mee.
We analyseren met u de stand van zaken. We luisteren naar gebruikers om te horen hoe tevreden zij zijn en wat zij nodig hebben. We ontwikkelen samen een visie op toekomstig gebruik. We analyseren wat raadzaam is. Wat kan goed worden uitbesteed en wat wilt of moet u zelf blijven organiseren. En zijn daarvoor de juiste skills aanwezig?

Verwacht van ons scherpe analyses en kritische vragen op punten die heel normaal lijken. Door innovatieve denkkracht kunt u uw facilitaire organisatie naar een volgend niveau tillen. Facility management dat het verschil maakt voor uw organisatie en haar medewerkers.

ontdek waar uw facilitaire organisatie kan groeien:
Contacteer ons voor een gratis facility test