Duurzame werkomgeving

Alles is duurzaamheid

Dat duurzaamheid vooral over CO2-uitstoot gaat, is misschien wel de grootste misvatting. Wat ons betreft gaat duurzaamheid over alles. Wij hebben dan ook een holistische kijk op duurzaamheid die draait om respect.

Respect voor de mensen die in gebouwen werken.
Er zijn nog te veel gebouwen waar je eerder ziek dan gezond naar buiten stapt na een dag werken. Door gebruik van verkeerde materialen, te weinig licht of ongezonde lucht. Soms is met relatief kleine inspanningen de werkomgeving sterk te verbeteren. Daar worden medewerkers niet alleen gezonder en gelukkiger van. Dat heeft ook positieve invloed op hun productiviteit.

Respect voor de omgeving.
Hebben anderen hinder of juist profijt van uw aanwezigheid? Functies in een gebouw kunnen elkaar versterken. Wij maken ons sterk, dat dat ook voor uw organisatie kan. Met multifunctioneel gebruik van gebouwen en hun omgeving creëert u meerwaarde. Gebouwen kunnen functies delen, parkeergarages bijvoorbeeld hoeven ’s avonds niet leeg te zijn.

Dat is vaak een complexe puzzel. Eén waar wij graag onze tanden in zetten. Juist door verschillende stakeholders (overheid, bedrijfsleven, burgers) te verbinden kan een duurzame oplossing voor complexe problemen worden gecreëerd. Een oplossing die voor iedereen ook financieel gunstig kan uitpakken.

Respect voor het milieu.
Natuurlijk gaat duurzaamheid óók over het gebruik van zo min mogelijk grondstoffen. Dat hoeft lang niet altijd duurder te zijn. Wij bedenken graag slimme oplossingen. Zowel bij nieuwbouw als in bestaande panden zijn sprongen te maken, met onze innovatieve denkkracht.

Duurzaamheid zit bij ons in elke opdracht verweven.
Soms expliciet, vaak zonder dat u het door heeft.
Een betere wereld begint immers bij onszelf.

Duurzaamheidsdoelstellingen hoeven uw budgetten niet aan te tasten.
Ik nodig u uit voor een gesprek om u juist de kansen voor uw organisatie te tonen.

Contacteer ons voor een afspraak