Skip to main content

Smart Technologies

Naar een technologische toekomst die werkt voor uw bedrijf.

Technologie evolueert razendsnel en biedt enorme opportuniteiten. Maar niet iedere toepassing is interessant voor uw onderneming. Meliopus ontleedt de behoeften van uw bedrijf en medewerk(st)ers, en koppelt de juiste smart technology aan uw noden. Blindelings digitale trends volgen, dat is niet onze stijl. We kiezen bewust voor een pioniersrol, opdat uw facilitaire services en gebouwen werken voor u en niet andersom. Dat start bij het scherpstellen van uw visie en strategie en loopt door tot de volledige roll-out van uw implementatieplan.

Heeft u interesse in smart technologies? Wij analyseren, adviseren en implementeren:

Visie en strategie

Om te bepalen welke smart technologies uw facilitaire services en gebouwen kunnen optimaliseren, vertrekken we steeds vanuit uw noden. We bestuderen hoe uw bedrijf momenteel werkt en wat er voor uw personeel belangrijk is, om een gerichte visie en strategie uit te stippelen.

Implementatie

Na de scope en de studie is de volgende stap de implementatie. Smart technology moet functioneel zijn én een meerwaarde betekenen voor uw onderneming. De implementatie is een mix van processen, fysieke technologie, data, user software en tools voor analyse en rapportering. Wij gaan in de wereld van smart technology op zoek naar het juiste ‘product’ dat voldoet aan al uw voorwaarden en verzorgen een vlekkeloze installatie.

User technology

Een gebouw functioneert autonoom wanneer het adequaat inspeelt op het actuele en voorspelde gebruik. Om werkomgevingen ‘smart’ te maken, is er dus een informatie- en communicatielink met de gebruikers nodig. De next step is de behoefte van de gebruikers maximaal te ondersteunen door een intelligent facilitymanagementsysteem. Dit draagt ook bij tot een geoptimaliseerde customer & employee experience.

Challenge ons met uw vraag.

Wij houden wel van een uitdaging!