Skip to main content

Onze Aanpak

Facility Management voor mensen.

Duurzaam vastgoed, slimme gebouwen, inspirerende werkomgevingen, efficiënte technieken en mensgerichte facilitaire diensten. Maak kennis met Meliopus, uw full service-facility agency dat het maximum haalt uit uw bedrijfsvastgoed én uw medewerk(st)ers. Wij vertalen uw bedrijfs-DNA naar een dynamische en gezonde werkomgeving. Klaar voor de toekomst!

#Facilitating

Uw ontzorgende partner voor al uw uitdagingen.

Succes stroomt voort uit het overwinnen van uitdagingen en dat geldt natuurlijk ook voor uw organisatie. Bij Meliopus geloven we dat uw mensen de sleutel zijn tot de oplossing. Als uw “compagnon de route” helpen we uw medewerk(st)ers te groeien en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. In onze aanpak betekent faciliteren dus veel meer dan het passief aanbieden van kennis. Het gaat over inspireren, adviseren, realiseren en als allerbelangrijkste: het versterken van de menselijke energie in uw organisatie.

#Human

Uw fullservicepartner voor tevreden medewerk(st)ers.

Het kloppend hart van uw organisatie zijn uw medewerk(st)ers. Onze focus ligt op het gezond en gelukkig maken én houden van de mensen in uw bedrijf. Daarom zetten we sterk in op het welzijn op de werkvloer. Als partner zorgen wij dat uw bedrijfsgebouwen, processen en tools ten dienste staan van uw mensen. Zo creëren we een plek waar ze graag werken en hun maximaal potentieel kunnen bereiken. En dat geldt evenzeer voor de medewerk(st)ers binnen onze eigen Meliopus-familie. Van een goede work-lifebalans tot een inspirerende en aangename werkomgeving, wij kiezen voor menselijke groei.

#Energy

Uw duurzame partner voor een vitale werkomgeving.

Positieve energie is de belangrijkste brandstof voor uw organisatie. Bij Meliopus vertrekken we steeds vanuit die mindset om een gezonde en inspirerende werkplek te creëren én aan te houden. Want energie is meer dan een vonk die overslaat. Het is de brandende ambitie om mee te bouwen aan een duurzame samenleving en werkomgeving. Op die manier optimaliseren we energie in al zijn facetten: bij uw bedrijfsvastgoed, op de werkvloer en in de hoofden van uw medewerk(st)ers.

Challenge ons met uw vraag.

Wij houden wel van een uitdaging!